Beauty

Wat is Menicare Plus?

Menicare Plus is een van de beschikbare lenzenvloeistoffen. Sterker nog, het geldt zeker voor de vormvaste en harde contactlens als een van de beste producten die op de markt beschikbaar is. De standaard verpakking van de lenzenvloeistof van Menicare Plus is 250 milliliter. De vloeistof geldt als de perfecte vloeistof voor het reinigen, bewaren en uitspoelen van contactlenzen.

Zeer veelzijdige eigenschappen van een veel gebruikte lenzenvloeistof

Mensen met een harde contactlens weten het al langer, met Menicare Plus lenzenvloeistof haal je een product in huis van de beste kwaliteit en zeer veelzijdige eigenschappen. De vloeistof van deze aanbieder werkt in vijf verschillende stappen. Wel dient de lens tenminste vijf minuten in de lenzenvloeistof te liggen voordat sprake is van een perfecte ontsmetting. De meeste mensen maken gebruik van deze vloeistof in combinatie met Menicon lenzen. Dan ook weet je zeker dat steeds sprake is van een optimale reiniging namelijk. In dat geval is het wel goed te weten dat Menicare Plus te allen tijde gebruikt met worden voor het afspoelen van de lens en ze in de ogen te plaatsen.

Unieke samenstelling van natuurlijke ingrediënten, dat is wat Menicare Plus je te bieden heeft

Menicare Plus is als geen ander in staat om aanslag van eiwitten te verwijderen. Bekend is verder dat door het gebruik van deze lenzenvloeistof de lens steeds in de enige juiste vorm blijft. De kracht van de vloeistof van Menicare Plus is de unieke samenstelling van vooral natuurlijke ingrediënten. Die ingrediënten zorgen steeds voor een goede bevochtiging en direct comfort. De lenzenvloeistof is daardoor ook uitermate geschikt voor het inzetten van lenzen, net als voor het reinigen en bewaren. En dat dus met slechts één vloeistof.

Check na een week of het een geschikt product voor jouw ogen is

De lenzenvloeistof werkt bewezen effectief, reinigt uitstekend en desinfecteert bovendien ook nog eens uitstekend. Ook bekend is de uitstekende hydratatie die de lenzenvloeistof van Menicare Plus biedt. Hoewel de standaard verpakking dus 250 milliliter is, is de vloeistof ook in voordeelverpakkingen beschikbaar. Nou is het ene oog het andere oog niet. Dat betekent dat het aan te raden is om na een week gebruik altijd een bezoek te brengen aan de opticien of de oogarts. Pas dan kan goed beoordeeld worden of een vloeistof geschikt is voor jouw ogen of dat je beter iets anders kunt gebruiken.

Bezuinig dus nooit op een product als lenzenvloeistof

Bezuinig nooit op Menicare Plus lenzenvloeistof. Je hebt slechts één paar ogen en het is erg verstandig om zuinig op dat ene paar te zijn. Nee, met water of speeksel blijven jouw lenzen noot schoon en worden ze niet goed beschermd tegen onder meer zaken als vetten en eiwitten. Om steeds goed zicht te houden, doe je toch echt een beroep op de beste lenzenvloeistof. Dat heeft zeker ook te maken met de aanwezigheid van voldoende water en zout. Zij samen hebben namelijk sterke gelijkenissen met natuurlijk traanvocht die je helpen te knipperen en dus te reinigen.

Dit vind je misschien ook leuk...