Buitenleven

Ideeën voor hoe u thuis fit kunt worden

Bij loopbanden draait alles om fitness thuis. Met een loopband heb je een behoorlijk aantal cardio-fitnessworkouts die je bij je thuis kunt doen. Ik ben helemaal bezig met loopbanden, maar voor mij is fitness meer dan hardlopen.

Ja, ik hou van wandelen, voetballen en hardlopen, maar ik noem mijn trainingsregime crosstraining. Ik hou ervan om het door elkaar te halen en een groot deel van mijn conditie doe ik bij mij thuis.

Wat heb je nodig voor de ultieme levensstijl voor thuis fitness?

Voor uitstekende fitness thuis is geen $ 50.000 aan fitnessapparatuur nodig.

Uw ultieme vereisten voor fitness thuis zijn:

Loopband en / of een elliptische trainer - vooral als u in een koud weer leeft. Het is van cruciaal belang dat u uw cardioroutine handhaaft. Ik geef de voorkeur aan een loopband omdat ik een hardloper ben, tenzij ik in een warm klimaat leefde waar ik het hele jaar door buiten kon rennen.
Yoga / oefenmat.
Een trainingsprogramma voor een goede training is bijvoorbeeld Budokon. Dit is een fantastisch trainingsprogramma's voor het hele lichaam. De reden om deze te krijgen, is niet dat je voor onbepaalde tijd dezelfde trainingen doet, maar dat je een mooie verscheidenheid aan bewegingen en trainingen leert die geen gewichten gebruiken die je overal kunt doen. Budokon bied een grote verscheidenheid aan trainingsoefeningen voor het opbouwen van spieren, kracht, flexibiliteit, coördinatie en uithoudingsvermogen. 

Met een loopband of elliptische trainer en trainingsprogramma’s zoals Budokon of yogalessen online, heb je het ultieme fitnessprogramma voor thuis met veel afwisseling en trainingen die kracht, coördinatie, flexibiliteit en je uithoudingsvermogen ontwikkelen. (dit kun je natuurlijk goed gebruiken als je actief meedoet aan team sport)

Je kunt natuurlijk krachttrainingstoestellen toevoegen aan je homegym als je van weerstandstraining houdt. Door cardio, weerstandstraining (met of zonder gewichten) en een rekoefening op te nemen, creëer je een uitgebreid trainingsprogramma voor het hele lichaam.

Het punt is dat de sky the limit tegenwoordig is om thuis fit te worden.

Dit vind je misschien ook leuk...