Slapen

Slapen met het licht aan

Veel kinderen zijn bang in het donker en willen daarom het liefste slapen met het licht aan. Terwijl je als ouder juist wil dat dit niet het geval is. Een goede oplossing blijkt dan toch wel ingewikkeld te zijn maar er is goed nieuws. Er zijn tegenwoordig kinderlampen die precies datgene doen wat de kinderen en de ouders willen. Op een zachte manier licht geven waardoor de overgang tussen dag en nacht minder erg is. 

Joseph Lamp

Door de komst van de diverse soorten led verlichting en de toepassing in allerlei situaties is gebleken dat deze verlichting de toekomst is. Naast de verschillende kleuren is de veiligheid ook groot bij de led verlichting. Dat is onder andere goed te zien bij de Joseph Lamp. Een lamp waarin de led verlichting veilig geïntegreerd is en het gevaar voor kinderen door een Europees keurmerk minimaal is.

Mooi ontwerp

Een lamp is tegenwoordig meer dan alleen maar een lichtbron. Er moet ook op een bepaalde manier voldaan worden aan de eisen van de inrichting en de vormgeving van een kamer of een ruimte. Misschien dat daarom er steeds meer kinderlampen komen die een mooi ontwerp hebben en aan dit aspect voldoende uiting geven. Zoals de benen van een konijn die kunnen bungelen terwijl zijn buik licht geeft. Door de huidige technieken kunnen deze modellen zonder in te boeten op de kwaliteit worden gemaakt.

Wennen

Als kinderen zonder licht moeten slapen dan kan het wennen zijn aan die situatie. Voor het ene kind is het geen bezwaar terwijl een ander kind maar moeilijk kan wennen aan slapen in het donker. In dat licht is het goed in te denken dat ieder kind anders is. Ook als het gaat om slapen met het licht aan of uit. En als je toch kiest voor een lamp die aan kan blijven en die veilig is, is het goed om te weten dat er keuze genoeg is om een leuk model te kiezen die past bij de inrichting van de kinderkamer. 

Dit vind je misschien ook leuk...