Wonen

3 tips voor enorm snel internet

In deze tijden zij we erg veel thuis en doen we ook bijna alles thuis. Jij gaat vast niet meer zo veel als eerst naar kantoor om daar je werk te doen en je kijkt vast vaker in de avond een filmpje op de bank in plaats van een drankje drinken in de stad. En wat nou als je lekker wilt gamen, werken, een serie of je lievelingsfilm voor de 10e keer wilt kijken en het internet is niet heel snel? Daarom hier drie tips om je internet enorm snel te maken!

Tips voor snel internet

Het is zo vervelend als iedereen in het huis constant aan dezelfde wifi zit. hierdoor gaat de snelheid van de wifi ook snel omlaag. Hoe krijg je dan alsnog snel internet?

Ten eerste zou je eventueel Glasvezel laten installeren bij jou in huis! Glasvezel is een enorm snelle manier van internet en zorgt er ook voor dat je geen gezeur meer hebt van iemand of dat je zelf chagrijnig bent door alweer op je hotspot moeten waardoor je MB’s van de maand weer snel op zijn… Bij glasvezel wordt er een high-speed router geïnstalleerd in je huis waarbij iedereen op de wifi zit, waar je geen last van hebt.

Ten tweede zou je eventueel ervoor kunnen kiezen om meerdere routers aan te nemen in huis, dus iemand eentje voor het werken en de rest kan op de andere wifi zijn dingen doen. Op deze manier loop je niet tegen elkaar aan en zuigen jullie niet elkaars internet leeg.

Ten slotte kan je ervoor kiezen om Wifi-versterkers te nemen in huis, deze zijn erg effectief. Door er eentje op de 1e verdieping te zetten, zal de WiFi boven even snel en effectief zijn als die beneden als je een serie op de bank aan het kijken bent.

Dit vind je misschien ook leuk...