Wonen

Spanplafond

Heeft u een lelijk plafond of een slechte akoestiek? In huis of in een kantoor? Het maakt niet uit; ieder plafond is mooi af te werken. Het kan zelfs in één dag met een minimum aan afval; in deze blog enkele mogelijkheden.

Verlaagd plafond

Een verlaagd plafond om een lelijk plafond weer netjes te maken heeft zich bewezen. Zelfs een plafond wat aangetast is door waterschade is prachtig te herstellen; het is niet meer te zien. Het creëert sfeer en dit om twee redenen; de akoestiek is stukken beter, en met inbouw spotjes is de verlichting zo mooi te maken. Het aanbrengen van zo’n systeemplafond gaat snel, maar het kan nog beter. Het spanplafond is de verbetering van een systeemplafond van plafondplaten en dit omdat het aanbrengen nauwelijks overlast geeft. Het is niet enkel in één dag aangebracht, maar ook meteen opgeruimd. Maar daarna is je huis of flexibele scheidingswanden kantoor zichtbaar en hoorbaar beter.

Meer opties

Bij Verwol.nl houden ze zich decennia lang bezig met plafonds; zij weten wat goed is en hoe het moet. Zij hebben wel eens zo’n tijdelijk klimaatplafond prijs moeten demonteren en weer terug aan moeten brengen wat goed gaat. Met hetzelfde systeem een muur afgewerkt. En plafonds voor een klant geregeld in een speciale kleur of met een print. Hierdoor valt te concluderen; alles is mogelijk en het heeft zich bewezen. Ook hebben zij ontdekt dat het bij alle verlichtingssystemen aansluit. En dit is handig.

Specialisme

Door de jarenlange ervaring staan ze bij Verwol.nl nergens meer van te kijken. Gek genoeg zijn er toch nog steeds kantoortuinen die gehorig zijn terwijl de akoestiek zo snel en makkelijk beter te maken is. Over het algemeen is de verlichting in een kantoortuin wel goed en mooi, maar kan dat speelser. Zo’n verbetering is dan mooi mee te nemen. En dat het plafond gelijk prachtig strak zonder naden is, is mooi meegenomen. Bij Verwol.nl zijn het specialisten; zij werken je systeemplafond kantoor af bij je bedrijf of bij je thuis. En dit met een minimum aan overlast, snel en tegen een scherpe prijs.

Dit vind je misschien ook leuk...