Wonen

Tips voor een goede entree

In dit artikel geven we je graag wat tips om je entree thuis of misschien wel op je werk een nette uitstraling te geven. Maar ook hebben we wat tips om je entree net een beetje professioneler in te richten.

 

Elke entree is weer anders

Voordat je allerlei nieuwe spullen gaat aanschaffen is het handig om even na te gaan hoe groot je entree is en wat je er allemaal in kwijt wilt. Dient jouw entree alleen als entree of wil je er ook jassen en schoenen kunnen opbergen? Schrijf alles op een lijstje en teken de kaders van je entree met de maten erbij geschreven. Let hierbij goed op gekke hoekjes of eventuele versmallingen van bijvoorbeeld muren. Daarna kan je nagaan wat voor doel jouw entree moet hebben. Als het om een entree in een bedrijfspand gaat hoeven er bijvoorbeeld geen schoenen opgeborgen te worden en is het belangrijk dat er een logo zichtbaar is.

 

Voeten vegen en jassen ophangen

Iedereen kan zich nog wel herinneren dat je ouders vroeger vanuit de woonkamer konden schreeuwen “veeg je voeten en vergeet je jas niet op te hangen”. Dit zijn twee essentiële en belangrijke punten voor een entree. Namelijk de juiste deurmat en een goede kapstok. Een juiste kapstok is niet erg ingewikkeld. Wel is het even handig te bepalen of je haakjes of hangers wilt. Een juiste deurmat is erg fijn om te hebben. Het staat netjes en het scheelt veel schoonmaakwerk achteraf. Hierbij is het ook aan te raden zowel een deurmat buiten als binnen neer te leggen. Zo haal je het meeste vuil onder de schoenen vandaan.

 

Bepaal de juiste maat

De juiste maat van de deurmat is erg van belang en dit hangt natuurlijk samen met de maten van jouw entree. Heb jij een ruime bedrijfsentree dan is een mooie grote binnenmat op maat misschien wel een goede optie. Zo kan jezelf precies bepalen hoe groot de binnenmat of de buitenmat op maat wordt. Verder staat het voor veel bedrijven professioneel om een deurmat met tekst te laten bedrukken. Zo kan je gemakkelijk de naam en het logo van jouw bedrijf bij de entree al direct zichtbaar laten worden. Dit maakt een entree direct een stuk mooier.

 

Materiaal is bepalend

Tot slot is het van belang te bepalen van wat voor materiaal jouw deurmat gemaakt moet zijn. Zo heb je bijvoorbeeld de optie om te gaan voor een gietijzeren deurmat maar heb je ook een deurmat kokos die gemaakt is van de buitenkant van een kokosnoot. Ook kan je kiezen voor een droogloopmat. Hierdoor zorg je dat de onderkant van de schoenen van gasten of klanten droog zijn voordat zij jouw huis of pand in lopen. Wat voor deurmat je ook kiest. Allemaal zorgen ze ervoor dat jouw entree netjes en schoon blijft. Dat staat wel zo professioneel!

 

De volgende planten passen er ook mooi bij:

 

Laurier Rotundifolia bestellen
Portugese laurier kopen
ligusterhaag online
Olijfwilg haag informatie
Photinia plant
Taxus planten
Taxus baccata bestellen hier
campsis planen

Dit vind je misschien ook leuk...