Wonen

Waarom kiezen voor een roljaloezie op maat?

Dat jaloezieën in zijn is duidelijk te merken aan het aantal personen die tegenwoordig jaloezieën koopt als raamdecoratie, maar als je zeker wilt weten dat je een roljaloezie koopt die geschikt is voor je woning dan kan je beter kiezen voor een roljaloezie op maat. Ga door met lezen als je meer te weten wilt komen over de redenen waarom je voor een roljaloezie op maat zou moeten kiezen.

Een roljaloezie op maat kopen

Een roljaloezie beschikt over vrijwel dezelfde kenmerken en eigenschappen als rolgordijnen en jaloezieën, aangezien een roljaloezie op is gebouwd uit twee lagen met banen die door middel van een koord langs elkaar heen bewegen. Hierdoor kan je zelf bepalen wat de lichtinval is binnenshuis. Daarnaast brengt een roljaloezie enige mate van privacy met zich mee aangezien ongewenste nieuwsgierige ogen niet gemakkelijk binnen kunnen kijken, maar je zicht niet belemmerd wordt door de roljaloezie voor het raam. Jaloezieën zijn geschikt voor de badkamer, de slaapkamer en de woonkamer, waarbij je kunt kiezen tussen verduisterende jaloezieën, lichtdoorlatende jaloezieën of een combinatie van de twee.

Keuze uit verschillende kleuren en stoffen

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten jaloezieën op maat dat je kunt kiezen uit vrijwel elke gewenste kleur of soort stof. Er zijn jaloezieën in effen kleuren, in lichte kleuren, in donkere kleuren of in verschillende unieke kleuren combinaties. Je kunt hierdoor de ideale roljaloezie vinden die perfect past bij het interieur van je huis.

Naar eigen wens en volledig passend

Een roljaloezie op maat geeft je de mogelijkheid om naast het vinden van de juiste kleur, de stof en de uitvoering ook de mogelijkheid om een roljaloezie met de exacte afmetingen te vinden die je nodig hebt. Dit is vooral handig als je niet wegkomt met de standaard maten van jaloezieën. Je kunt in dat geval een roljaloezie op maat laten maken en verzekerd zijn dat je roljaloezie perfect past.

Elektrische bediening is mogelijk

Kies je voor een roljaloezie op maat, dan kan je direct kiezen voor elektrische bediening. Door te kiezen voor elektrische bediening kan je door het gebruiken van een afstandsbediening of een speciale app op je mobiel de jaloezieën in je huis bedienen. Hierbij kan je de jaloezieën automatisch op en neer laten vallen aan de hand van bepaalde instelbare programma’s.

De afmetingen worden vooraf genomen

Ga je een roljaloezie op maat bestellen, dan is het wel cruciaal om eerst de ramen van je woning in te meten. Het inmeten van de ramen kan je geheel zelf doen en de maten vervolgens doorgeven aan de fabrikant die de roljaloezie op maat gaat maken, maar je kunt ook kiezen voor het inschakelen van een ervaren deskundige voor het inmeten van de ramen. Een deskundige zal je tevens van professioneel advies voorzien over de mogelijkheden van een geschikte roljaloezie voor je woning. Daarnaast kan je bij een deskundige hoogwaardig kwaliteit verwachten en ben je zowel van een correcte montage als van garantie op de roljaloezie op maat verzekerd.

Dit vind je misschien ook leuk...